Як працюватимуть школи у Харкові - Ігор Терехов

Ймовірно школярі у Харкові навчатимуться офлайн кілька днів на тиждень

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про підготовку до наступного навчального року та які школи працюватимуть офлайн, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Очільник міста зазначив, що у звичному всім режимі школи у Харкові працювати не зможуть. Ігор Терехов розповів, що провів і надалі проводитиме зустрічі з батьками маленьких харків'ян. “Будемо враховувати бажання родин, бажання батьків – йти або не йти дітям до школи”, - наголосив мер Харкова. 

За його словами, немає можливості відновити роботу шкіл у Харкові у звичайному форматі. “Тому готуємо тільки сертифіковані укриття. Розглядаємо різні варіанти, щоб діти – хоч би комбіновано, але навчалися декілька днів у тижні. Але на першому плані має бути безпека для маленьких харків’ян”, – сказав мер міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що навіть при наявності укриттів, які відповідатимуть усім встановленим нормам, школи в Харківській області не зможуть відновити офлайн-навчання, якщо це не дозволятиме військова обстановка. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону. За словами начальника Харківської ОВА, стосовно наявності таких захисних споруд, то в області лише розпочинають таку роботу. “По області у нас понад 20 навчальних закладів, де проводиться наразі будівництво, але все одно, навіть при наявності захисної споруди на першому місці – це військова обстановка, яку ми будемо мати”, - зазначив Олег Синєгубов. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися