Ігор Терехов показав, як облаштовують навчальні класи у метро Харкова (ВІДЕО)

Мер Харкова показав, у яких класах будуть навчатися діти з вересня.

У харківській підземці буквально кипить робота з облаштування навчальних класів для дітей, які навчатимуться у комбінованому форматі. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Як керівник я не дуже люблю показувати роботу до її остаточного завершення. Тому був проти того, щоб демонструвати на загал процес нашої підготовки до комбінованого навчання школярів у метрополітені, який ще триває.

Але як тато вважаю, що батьки повинні мати чітке уявлення про вигляд місця, де отримуватимуть знання їхні діти, аби ухвалити зважене рішення щодо майбутнього освітнього формату", – зазначив очільник міста.

Мер повідомив, що це перший і абсолютно унікальний досвід для усіх, тому цілодобово ведуться роботи над безпекою, вентиляцією з рекуперацією повітря, опаленням, звукоізоляцією, ремонтом у класних кімнатах та вбиральнях.

"Ми встигнемо все зробити до початку семестру. Якісно та вчасно.

І харківські діти навчатимуться у комфортних, а головне - безпечних умовах", – підкреслив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися