Мер Харкова назвав, скільки дітей навчатимуться офлайн

Концепцію навчання обговорили разом з батьками та педагогами.

Міський голова Харкова Ігор Терехов провів зустрічі з харківськими батьками та педагогами, які виявили бажання обговорити деталі освітнього процесу, в усіх районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника міста.

"В діалозі ми разом скорегували майбутню концепцію навчання, зважаючи на час і реалії, у яких живемо", – повідомив міський голова.

Він зазначив, що заклади загальної середньої освіти, як і планувалося, почнуть навчальний рік у дистанційному режимі.

Паралельно з цим працюватиме офлайн-формат, згідно з яким кілька разів на тиждень діти очно відвідуватимуть заняття у безпечних приміщеннях метрополітену.

Станом на 28 серпня у Харкові сформовано вже 60 таких класів на 1003 дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.

У районі Харкова тимчасово не надають важливі послуги

Шевченківський відділ у м. Харків  ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Що робити, якщо вже записалися на прийом, та телефон для довідок – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися