«Відсвяткуємо після Перемоги» – Олег Синєгубов про 1 вересня у Харківській області

Перший дзвоник у школах Харківщини прозвучить дистанційно.

Уже другий рік поспіль Харківщина починає новий навчальний рік в умовах ворожих обстрілів мирних міст і сіл. Ключовим питанням залишається безпека усіх учасників освітнього процесу. Про це у своєму привітанні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Тому більшість шкіл, коледжів та вишів Харківщини поки працюватимуть дистанційно. Ми змушені обирати саме такий формат, адже ворог цілеспрямовано б'є по цивільних об'єктах, ставлячи собі за мету терор цивільних.

Наголошую: з міркувань безпеки жодних святкувань Дня знань за участі великої кількості людей цьогоріч бути не може. Відсвяткуємо уже після Перемоги", – підкреслив очільник області.

Голова області привітав викладачів, вчителів, учнів та студентів Харківщини з початком нового навчального року.

"Особливі вітання нашим першокласникам, які вперше сідають за парти цього року. Поки це, на жаль, віртуальні парти. Але, переконаний, завдяки ЗСУ наші учні та вчителі обов'язково повернуться у свої класи", – наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У громаді на Харківщині змінюється тривалість комендантської години

На території Куп'янської міської територіальної громади змінюється час комендантської години. Відповідне розпорядження за номером 58-в від 29 серпня 2023 року було підписано ТВО начальника Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, інформують "Коментарі. Харків".

"Запровадити на території Куп'янського району з 1 вересня 2023 року до окремого розпорядження комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території Куп'янської міської територіальної громади з 18:00 до 6:00 годин", - йдеться в розпорядженні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися