Ліцей з Бахмута тепер працює на Харківщині

Бахмутський професійний аграрний ліцей розпочав роботу у Савинцях Ізюмського району

У селищі Савинці Харківської області з нового навчального року почав працювати Бахмутський професійний аграрний ліцей. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з  посиланням на інформацію видання "Слобідський край".

З приводу цього свій коментар дала начальниця Савинської селищної військової адміністрації Оксана Супрун. 

"До освітянської родини Савинської громади приєднався колектив Бахмутського професійного аграрного ліцею! Тепер ми впевнено можемо сказати, що наша громада сповнилась 90 першокурсниками, що будуть опановувати професійно-технічну освіту!", – повідомила Оксана Супрун.

Наразі у Савинській громаді усі учні навчаються у дистанційному режимі згідно з вимогами, які діють на території усієї області. 

"Учні Савинської громади сьогодні почали навчальний процес у Савинському ліцеї в режимі онлайн, поруч з нашими дітьми чудовий обʼєднаний педагогічний колектив нашої громади. Ми разом, обʼєднавши зусилля, зможемо пройти випробування цього часу!", – зазначила голова Савинської СВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про приїзд гуманітарної допомоги пенсіонерам на Ізюмщину. Помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом із волонтером благодійного фонду "УкрАзФронт" Олегом Шитиковим відвідали деокупований Ізюм та інші населені пункти Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. Пенсіонерам, а також людям з обмеженими фізичними можливостями роздали 200 пакетів з продуктами харчування тривалого зберігання: м'ясні консерви, каші, локшина, макарони, соняшникова олія та овочеві консерви.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися