В одному з університетів Харкова новий ректор (ФОТО)

Очільник області представив колективу нового керівника.

Один з передових навчальних закладів України – Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" отримав нового керівника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

"Сьогодні представив колективу університету виконуючого обов'язки ректора Олексія Литвинова. Це фахова людина, яка давно працює в сфері освіти та добре знається на особливостях вищої школи. Бажаю йому успіхів та готовий до співпраці заради вдосконалення роботи цього важливого для Харківщини навчального закладу", – зазначив начальник ХОВА.

Також Олег Синєгубов обговорив з колективом актуальні проблеми та нагальні потреби вишу. Одне з найважливіших питань - необхідність ремонту наявних та будівництва нових укриттів.

"Це питання безпеки, а отже докладаємо усіх зусиль, аби якнайшвидше в ХАІ були облаштовані укриття, що відповідають усім вимогам", – підкреслив Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися