У Харківському районі відкрили ще один Клас безпеки

У Люботині поліцейські провели перший урок для дітей

У Люботині Харківського району запрацював ще один Клас безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

29 вересня в одному із навчальних закладів міста Люботин відкрили новий клас безпеки. На першому занятті працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1, за участю керівництва відділення поліції № 2 ХРУП № 1 та фахівців ДСНС, ознайомили учнів із правилами пожежної безпеки. 

Крім того, школярам показали вибухонебезпечні предмети в реальній величині, щоб діти навчилися їх розпізнавати. Школярі дізналися про правила поводження у разі виявлення підозрілого предмета.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відкриття Класу безпеки в Мерефі Харківського району. 28 вересня у Мереф’янському ліцеї №3 відбулось урочисте відкриття Класу безпеки – сучасного інтерактивного освітнього простору, який допоможе дітям навчитись правил безпекової поведінки. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Мереф'янської міської ради. Перший урок з основ безпеки життєдіяльності провели запальні учасники  команди юних пожежних-рятувальників Мереф`янського ліцею № 3 "Герої ППО", а першими учнями стали гості свята - заступники Мереф'янського міського голови, секретар Мереф'янської міської ради, керівники закладів освіти громади, фахівці Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, поліцейські офіцери громади.  Створений Клас безпеки стане навчальною базою для учнів громади, які найближчим часом будуть запрошені на уроки. До роботи у Класі безпеки будуть залучатися педагогічні працівники, фахівці ДСНС України, Національної поліції, медичні працівники, практичні психологи, фахівці з мінної безпеки та  працівники інших служб,  щоб спільними зусиллями навчати дітей основ безпеки життєдіяльності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися