Що робитимуть у Харківській області, щоб повернути офлайн-навчання

Працюємо над створенням безпечного освітнього середовища в області – Олег Синєгубов

Загалом цього року навчальний рік на Харківщині розпочали понад 1100 закладів освіти, в яких навчається майже 400 тисяч людей. Зокрема, більш ніж 13 тисяч першокласників. Таку інформацію надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телеканалу ICTV, інформують "Коментарі. Харків".

"У Харківській області майже все навчання проходить в онлайн-форматі. Тому маємо спільно працювати над створенням безпечного освітнього середовища в області. Розпочинаємо будувати укриття саме у вигляді захисних споруд у різних навчальних закладах. Готуємо декілька проєктів на наступний рік", – розповів Олег Синєгубов.

Він наголосив, що з міжнародними партнерами вже ведуть перемовини щодо залучення коштів до будівництва захисних споруд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися