Президент відзначив педагогів з Харкова

Зокрема вчитель одного з ліцеїв Харкова був нагороджений державним орденом

З нагоди Дня працівників освіти Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди освітянам Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

Орденом "За заслуги" ІІ ступеня був відзначений Олександр Крижановський ‐ учитель Харківського академічного ліцею №45.

Почесне звання "Заслужений учитель України" присвоєне харківським педагогам: Андрію Самойлову (учителеві Харківського ліцею №47), Світлані Лашиній (учительці хімії Харківського ліцею №144), Максимові Нестеренку (учителеві географії Харківського ліцею №153) та Аллі Перелюбській (учительці математики ліцею №161 "Імпульс").

Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання премій з Фонду Президента України харківським учителям-наставникам переможців міжнародних учнівських олімпіад: Іллі Гельфгату ‐ викладачеві Харківського фізико-математичного наукового ліцею №27, Анастасії Лисакевич - учительці "Авторської школи Бойка", Олександру Крижановському, Світлані Лашиній і Максимові Нестеренку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про почесне звання однієї з харківських вчительок. 29 вересня Президент України Володимир Зеленський присвоїв почесне звання "Заслужений учитель України" вчительці Харківського ліцею №144 Лашиній Світлані Євгенівні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Харкова Ігоря Терехова. Пані Світлана викладає хімію. В одній і тій же школі вона працює вже понад 30 років, з яких 25 поспіль її учні посідають призові місця на інтелектуальних змаганнях усіх рівнів – від районних до всеукраїнських та міжнародних. Торік учениця Світлани Євгенівни Еліна Камалова стала переможницею чотирьох міжнародних змагань з хімії, включно з "GENIUS Olympiad Ukraine" – першою у світі ліцензійною національною Олімпіадою геніїв. Еліна також була відзначена Володимиром Зеленським. Дівчинка отримала сертифікат на отримання премії Глави держави. "Вітаємо і пишаємося нашими видатними харківʼянками!" – написав мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися