Для дітей на Харківщині проводять особливі заняття (ФОТО)

Заняття пройшло в дружній інтерактивній формі

Патрульні на Харківщині провели цікаву патріотичну зустріч з дітьми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції в Харківській області. 

Інспектори відділу зв'язків із громадськістю провели заняття з патріотичного виховання у дитячому Артцентрі. Поліцейські розповіли малечі про державні символи: герб, прапор та разом з дітьми заспівали гімн.

Заняття пройшло в дружній інтерактивній формі, де найактивніші діти відповідали на питання шкільних офіцерів, а також ставити питання поліцейським.

“Ми раді, що діти завжди чекають на нас, щоб дізнатися щось новеньке! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі з кожним”, - зазначили в патрульній поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ювенальні поліцейські Харківщини взяли участь у заході "Шануй захисників України". Разом з правоохоронці діти підготували подарунки для українських військових. 

Школярі у малюнках та творчих роботах привітали захисників зі святом. Інспектори сектору ювенальної превенції Чугуївського райуправління поліції Світлана Жуга та Юлія Денисенко розповіли учням Чугуївського ліцею № 6 про правоохоронців, військових та добровольців, котрі стоять на варті порядку і ціною власного життя захищають територіальну цілісність нашої держави. У поліції зазначили, що такі заходи допомагають дітям налаштуватися на позитив, відволіктись від складних реалій сьогодення, пов’язаних з війною. А головне, дають дітям усвідомлення, що вони теж роблять свій вклад у нашу спільну перемогу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися