Що з'явилося у Лозівському районі Харківщини (ФОТО)

З реалізацією проєкту допомогли українські благодійники та міжнародні партнери

У Краснопавлівці Лозівської громади для дітей дошкільного віку та для учнів початкової школи відкрили унікальний освітній простір. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Лозівського міського голови Сергія Зеленського.

"На хлопчиків та дівчат тут чекають ігри, майстер-класи, творчі зустрічі, спілкування з цікавими людьми, змагання, дослідження, дитячий кінотеатр, святкування, театральні читання та психологічна підтримка. На випадок повітряних тривог у будівлі підготували укриття", - написав Сергій Зеленський.

Проєкт реалізувало Управління культури міської ради спільно з  працівниками БК "Дніпро". Кошти на облаштування приміщення виділили з місцевого бюджету, з обладнанням допомогли партнери – ГС "Культурна Ліга Сходу" за підтримки Німецького товариство міжнародного співробітництва GІZ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про будівництво підземної школи в Харкові. Школи, де могли б безпечно навчатися діти під час війни, необхідно побудувати в кожному районі міста Харкова. Про це сьогодні, 10 жовтня, в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, першу підземну школу за всіма сучасними нормативами почали будувати в Індустріальному районі, де у дві зміни зможуть навчатися 900 дітей. "Ми розраховуємо завершити будівництво підземної школи приблизно до нового року, щоб з нового року школярі могли навчатися у безпечних умовах", - наголосив очільник Харкова. Також Ігор Терехов зазначив, що все більш популярною стає міська метрошкола.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися