Мешканцям деокупованої частини Харківщини надано нові можливості

Мова йде про жіночу частину населення

Жінок з деокупованих територій Харківської області безкоштовно навчатимуть вебдизайну. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію "Project foundation". 

Projector Foundation запускає безоплатне дистанційне навчання у сфері креативних та IT індустрій, спрямоване для розвитку навичок та кар’єрного зростання жінок із деокупованих територій України. Проєкт реалізується за підтримки ІСАР Єднання.

Курси розроблені так, щоб студентки отримали не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, необхідні для роботи на початковому рівні. В рамках курсу студентки працюватимуть над замовленням реального клієнта, а після закінчення — отримають сертифікат та готові кейси для свого портфоліо.

Загалом на курсі є 70 місць на трьох напрямах: Web-design Beginning, IT Project Management, SMM. Зареєструватися можна за цим посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення роботи школи на Ізюмщині. У понеділок, 2 жовтня, відновила роботу Борівська школа мистецтв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.  У закладі позашкільної освіти зараз працюють наступні відділення: фортепіано; живопис; сольний спів; хореографія. У селищній раді повідомили, що заняття проводяться у форматі онлайн. “У зв'язку з тим, що велика кількість дітей мають статус ВПО і у батьків змінився платоспроможний рівень, керівництво  Борівської селищної територіальної громади вирішило на  2023-2024 навчальний рік скасувати батьківську плату за навчання”, - уточнили у селищній раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися