У Харкові працюють особливі університети: подробиці (ФОТО)

Університети працюють для пенсіонерів та осіб з інвалідністю

У Харкові працюють Університети третього віку - вони функціонують понад 10 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Такі університети працюють на базі відділень денного перебування терцентрів надання соціальних послуг районів Харкова. Їх слухачами є особи похилого віку та особи з інвалідністю. 

“Університети функціонують уже понад десять років. Освітній процес там схожий на навчання у закладах вищої освіти. З 2020 року заняття проходять дистанційно та наживо”, - уточнили у міській раді. 

Новий навчальний рік на факультетах Університетів почали понад 1 тис. слухачів. Найпопулярнішими є факультети з основ комп’ютерної та інформаційної грамотності, здорового способу життя, іноземних мов. А з початком повномасштабного вторгнення рф студенти виявили великий інтерес до вивчення української мови та історії України.

“Детальну інформацію щодо роботи Університетів можна переглянути на сторінках терцентрів у Facebook”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діти з багатодітних сімей отримали комплекти зимового одягу. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки ГО "Український професійний розвиток" та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) організував видачу зимового одягу та взуття для дітей з багатодітних родин”, - повідомили у міській раді.  Сім’ї з усіх районів Харкова загалом отримали 1688 комплектів зимового одягу та взуття для дітей віком від 1 до 14 років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися