У Харкові почали працювати магічні факультети: подробиці

18 листопада Каразінський відчинив двері у магічний світ знань і відкриттів для школярів 8–11 класів

Відбулося відкриття Karazin Weekends Legacy — оновленого проєкту, який уже другий рік поспіль надає можливість школярам зануритися в магічне студентське життя та стати членами великої каразінської родини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

У величному харківському Гоґвортсі гостей зустрів розподільний капелюх, який зійшов до нас зі сторінок серії фантастичних романів про Гаррі Поттера британської письменниці Джоан Роулінг. За його допомогою та з урахуванням інтересів і вподобань учасників розподілили на чотири факультети, названі на честь перших деканів Каразінського університету:

Стойксельванд — факультет точних наук;

Шумус — факультет природничих наук;

Умляуф — факультет соціогуманітарних наук;

Шадіус — факультет фінансово-управлінських наук.

Університет настільки був просякнутий силою магії, що поміж гостей свята можна було зустріти образ Василя Каразіна.

Неочікуваним сюрпризом для школярів став квест магічними лабіринтами Каразінського, протягом якого вони відвідали локації з цікавими й інтерактивними завданнями для глибшого занурення в історію університету.

У фінальному пункті призначення, центрі сучасного мистецтва "ЄрміловЦентр", на школярів чекали урочисті привітання від адміністрації університету, деканів факультетів і директорів інститутів. Учасники прослухали першу лекцію в межах свого навчання, а також дізналися про особливості вступної кампанії 2024.

Магічні звуки музики студентського оркестру Karazin Orchestra та чарівний спів академічного студентського хору Ad Libitum стали незабутнім подарунком для гостей цього фантастичного свята.

Попереду учасників чекають 8 тижнів вивчення найцікавіших таємниць за певним напрямом, що передбачає не тільки теорію, але й практику. Дівчата та хлопці, які відвідають мінімум половину занять, будуть запрошені на урочистий випуск — найчарівніший вечір у житті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися