У Харківській області зменшать кількість держустанов: що відомо

Деякі державні служби будуть реорганізовані шляхом їх приєднання до інших державних установ

У Харківській області планують реорганізувати деякі державні установи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

У службі розповіли державні установи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Харківській області реорганізують шляхом їх приєднання до інших державних установ.

Такі зміни впроваджують згідно з наказами Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від:

  • 07 жовтня 2022 року №415 “Про реорганізацію деяких державних установ, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби”,

  • 04 листопада 2022 року №467 “Про внесення змін до наказу Держпродспоживслужби  від 07.10.2022 №415”

З переліком державних служб, які потрапляють під реорганізацію можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області власників домашніх тварин просять звернутися до будь-якої найближчої державної установи ветеринарної медицини та вакцинувати своїх улюбленців від сказу. У Держпродспоживслужбі повідомили, що щорічно в області проводиться кампанія з пероральної імунізації тварин дикої фауни. Однак з початком повномасштабної військової агресії Росії проти України та введенням воєнного стану в країні діє низка заборон. Через це у 2022 році не проводилася пероральна імунізація диких тварин. А це, своєю чергою, може ускладнити епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин не тільки на території Харківщини, але й в Україні в цілому. Саме тому необхідно вакцинувати домашніх тварин.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися