Ігор Терехов звернувся до бізнесу Харкова

Мер Харкова повідомив, що відрахування до бюджету зменшилися.

Відрахування до бюджету міської територіальної громади під час повномасштабної війни зменшилися, але бізнес продовжує сплачувати податки навіть з інших міст. Про це в інтерв’ю медіагрупі "Накипіло" повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Я безмежно вдячний представникам бізнесу за те, що вони розуміють усе і навіть, коли переїхали до інших міст, сплачують податки у Харкові. Це наша відповідальність, домовленість. Вони бачать, що відбувається, і підтримують місто. За ці гроші Харків живе та працює. Баланс є, важко, але ми витримаємо і робитимемо все можливе, щоб надходження були більшими, але витрачати кошти повинні раціонально", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік потрапив під трамвай (ФОТО, ВІДЕО)

За словами очевидців водій трамваю одразу зупинив транспорт та намагався сам допомогти чоловіку.

18 лютого о 17:43 на номер “101” надійшло повідомлення про надзвичайну подію, яка трапилась на пр. Героїв Сталінграду у Харкові. 36-річний чоловік потрапив під трамвай. Його тіло було затиснуте між захисним щитом та землею. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Тож рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області за допомогою спецінструменту зрізали кріплення захисного щита і допомогли медикам витягти постраждалого з-під багатотонної машини.

Далі каретою екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізували до медичного закладу. Вся рятувальна операція зайняла близько 7-10 хвилин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися