На Харківщині для безробітних проведуть особливий захід

Учасників тренінгу проконсультують психолог, рекрутер та кар‘єрний коуч

Жителів Мереф'янської громади запрошують на безплатний тренінг зі сприяння працевлаштуванню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби громади. 

Захід для безробітних проведуть з 18 по 22 квітня у Мерефі онлайн та офлайн. Учасники заходу отримають:

  • чотириденний тренінг, де зможуть визначитися з вибором професійної сфери та отримати корисні поради, як скласти ефективне резюме, успішно працевлаштуватись, реалізувати себе на сучасному ринку праці, пройдуть справжню співбесіду та отримають фітбек від експертів;

  • консультації психолога, рекрутера та кар‘єрного коуча;

  • можливість опанувати сучасну професію: бухгалтерія для початківців + BAS, бухгалтерія ФОП, рекрутинг та кадрова справа, копірайтинг, SMM, Web-дизайн, основи photoshop, фріланс для початківців, ПК для початківців.

Зареєструватися на тренінг можна за посиланням.

“Кількість учасників обмежена, тому поспішіть заповнити заявку. Участь безплатна”, - наголосили у пресслужбі Мереф'янської громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ВПО і звільнені з полону можуть отримати ваучери на навчання. Така практика збільшить шанси на працевлаштування за обраною спеціальністю. За допомогою ваучера можна повністю чи частково оплатити навчання у закладах освіти.

Такі ваучери можуть отримати в тому числі внутрішньо переміщені особи працездатного віку та звільнені з полону особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії проти України. Визначено 70 професій і спеціальностей, за якими можна отримати ваучер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися