У Харківській області звернулися до жителів громади: що сталося

Оплата праці на суспільно корисних роботах визначена на рівні не нижче мінімальної заробітної плати

“Шановні громадяни! Приєднуйтесь до участі у суспільно-корисних роботах “Армії відновлення”, - звернулися до містян у Дергачівській міській раді, повідомляють "Коментарі. Харків".

У міській раді розповіли, що такі роботи спрямовані на забезпечення життєдіяльності мешканців громад, зокрема постраждалих від бойових дій: 

  • розбору завалів,

  • ліквідації наслідків обстрілів,

  • надання допомоги постраждалим,

  • ремонтні та будівельні роботи,

  • заготівля дров,

  • впорядкування територій та інші види робіт.

Оплата праці на суспільно корисних роботах визначена на рівні не нижче мінімальної заробітної плати (6700 грн), період участі в таких роботах зараховується до страхового стажу.

Охочі долучитися до “Армії відновлення” можуть отримати більш детальну інформацію у Дергачівському управлінні Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Дергачі, вул. 1 Травня, 8А або за телефоном: +380997610997

“Не будьте байдужими! Відновимо Україну разом!”, - наголосили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 3 травня розпочав свою роботу у тестовому режимі бот Державної служби зайнятості у Viber.

У службі зайнятості розповіли, щоб скористатись новими послугами, спочатку шукачу роботи необхідно знайти через пошукову стрічку у Viber чат-бот "Вакансії ДСЗ", потім обрати регіон, галузь та бажаний рівень заробітної плати. Інформація щодо актуальних вакансій буде надходити щодня після 13:00. Скасувати підписку можна також через цей бот.

Куди направляти зауваження та пропозиції щодо роботи бота, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися