Жителів Харкова та області запрошують на роботу: можливе бронювання для військовозобов’язаних

Працевлаштування можливе без досвіду роботи

Регіональна філія “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця” пропонує працевлаштування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Зараз у філії відкриті наступні вакансії: 

  • Електрозварник, електрогазозварник;

  • Оглядач-ремонтник вагонів, оглядач вагонів;

  • Електромонтер, електромеханік;

  • Кабельник-спаювальник;

  • Машиніст компресорних установок;

  • Бригадир з поточного ремонту колії;

  • Майстер шляховий.

У філії пропонують: офіційне працевлаштування, заробітна плата - від 7000 грн до 12000 грн, медичне страхування, можливе бронювання за робочим місцем для військовозобов’язаних. Працевлаштування можливе без досвіду роботи.

“Необхідні умови: наявність свідоцтва про кваліфікацію, знаходження на військовому обліку (для військовозобов’язаних). Чекаємо на вас за адресою: м. Харків, вул. Євгена Котляра, 11/1, або за тел. 724-47-66, 724-12-11, 063-213-10-50”, - повідомили у громаді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з травня розпочав свою роботу у тестовому режимі бот Державної служби зайнятості у Viber. У Харківській обласній службі зайнятості розповіли, щоб скористатись новими послугами, спочатку шукачу роботи необхідно знайти через пошукову стрічку у Viber чат-бот "Вакансії ДСЗ", потім обрати регіон, галузь та бажаний рівень заробітної плати. Інформація щодо актуальних вакансій буде надходити щодня після 13:00. Скасувати підписку можна також через цей бот.

У службі зайнятості звернулися до шукачів роботи з проханням направляти зауваження та пропозиції щодо роботи viber-bot.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися