ВПО у Харкові запрошують на зустріч: подробиці

ВПО нададуть рекомендації щодо пошуку роботи

У Харкові проведуть профінформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру зайнятості.

Захід відбудеться 16 травня о 10:00 у Харківській філії обласного центру зайнятості (м. Харків, вул. Шевченка 137-А (каб. 306).

“Під час заходу учасників поінформують про соціальні послуги служби зайнятості, стан ринку праці регіону, нададуть рекомендації щодо пошуку роботи та працевлаштування”, - розповіли у центрі зайнятості.

А у Державній службі зайнятості повідомили, що станом на 10.05.23 загальна кількість вакансій на єдиному порталі - 184880 одиниць. Серед найбільш затребуваних робітничих професій за даними бази вакансій служби зайнятості:

  • водій;

  • швачка;

  • продавець продовольчих / непродовольчих товарів;

  • кухар;

  • електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійській клінічній багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування не вистачає спеціалістів. У закладі розповіли, що до початку повномасштабного вторгнення там працювало 614 осіб. Станом на сьогодні, у зв’язку з продовженням військової агресії з боку РФ та подовженням воєнного стану на свої робочі місця повернулися не всі фахівці закладу. 

Також КНП “Балаклійський центр первинної медико-санітарної допомоги” запрошує на роботу в центр сімейних лікарів та медичну сестру (фельдшера) для постійної роботи в ФАПі с.Лозовенька. 

Дізнатися детальніше про наявні  вакансії та куди потрібно звертатися з приводу працевлаштування можна за посиланням

https://www.facebook.com/Kharkiv.region.zaynyatist/




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися