Жителям Харкова та області пропонують роботу: вакансії та умови

Співробітникам гарантована своєчасна виплата заробітної плати та забезпечення повного соціального пакета

КП “Харківводоканал” пропонує працевлаштування робітникам та інженерно-технічним фахівцям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Начальник відділу управління персоналом Олена Прусакова зазначила, що через безперервну ворожу агресію значно зросло виробниче навантаження на працівників підприємства. За її словами, насамперед не вистачає наступних спеціалістів:

  • слюсарів аварійно-відновлювальних робіт,

  • слюсарів-сантехніків,

  • електрогазозварників,

  • монтажників зовнішніх трубопроводів,

  • представників будівельних професій.

Начальник відділу кадрів також зазначила, що співробітникам гарантована своєчасна виплата заробітної плати та забезпечення повного соціального пакета. За потреби підприємство навчить необхідній професії.

З повним списком вакансій можна ознайомитися за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує навчальні курси. У центрі зайнятості пояснили, що тривалість навчання за кожним курсом - 30 годин. Навчання проходить у форматі онлайн. Навчання розпочнеться  в міру формування  груп.

“Для безробітних осіб, зареєстрованих у службі зайнятості навчання є безплатним. Для  інших категорій громадян навчання на платній основі, вартість залежить  від кількості осіб у групі й складає  від  500 грн за одного слухача”, - уточнили у центрі зайнятості.

По закінченню навчання видається сертифікат із зазначенням навчального часу в годинах.

Навчання за якими напрямами пропонують, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися