Що відбувається з працівниками підприємств у Харкові

Серед іншого на підприємствах міста було зареєстровано п’ять випадків професійних захворювань

У Харкові за перше півріччя 2023 року трапилося 24 нещасних випадки виробничого характеру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Груповий нещасний випадок трапився на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві, внаслідок якого постраждало дві особи, вони отримали поранення під час обстрілу. Шість нещасних випадків трапилося через військову російську агресію, у яких травмувалися сім осіб, і в тому числі дві людини померли. 

Найбільше нещасних випадків виникло через:

  • організаційні причини (59%),

  • техногенні, природні, екологічні та соціальні причини (33%),

  • технічні причини (4%),

  • психофізіологічні причини (4%).

Також за цей період на підприємствах міста було зареєстровано п’ять випадків професійних захворювань.

“Фахівці з питань охорони праці Управління з соціальних питань продовжують надавати професійну підтримку та консультувати спеціалістів з охорони праці підприємств, організацій та установ міста, приділяючи особливу увагу нещасним випадкам, які сталися внаслідок обстрілів”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції розповіли про шахрайські схеми, поширені під час пошуку роботи. У поліції назвали деякі ситуації, у яких найчастіше діють шахраї. Серед них - обіцянки легкої роботи та високої зарплати, зайнятість лише кілька годин у день, вимагання передплати за працевлаштування.

Дізнатися детальніше про шахрайські схеми у Харкові та області та як убезпечити себе при пошуку роботи можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися