Жителям Харківській області допоможуть знайти роботу: що відомо

Ярмарок відбудеться в онлайн-форматі

На Харківщині 30 серпня відбудеться онлайн-захід “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Захід буде проведено у межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” ГО “Маріупольська Спілка Молоді”. На захід запрошують молодь у віці 16-35 років та людей старшого віку. Ярмарок відбудеться у форматі онлайн з 11:00 до 14:00.

Захід передбачає:

  • ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами,

  • презентація напрямків діяльності підприємств,

  • ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування,

  • проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу.

Щоб долучитися до заходу, треба заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на роботу в “Армії відновлення” було видано 7891 направлення та профінансовано 62,3 млн грн громадянам, які долучились до реалізації проєкту. В обласному центрі зайнятості розповіли, що до суспільно корисних робіт залучили осіб з 52 громад регіону.

Працівники отримують заробітну плату у розмірі 6700 грн. Оплата праці не може бути нижчою за мінімальну заробітну плату. Проєкт орієнтований на працездатних осіб, у тому числі осіб, що не підлягають призову на військову службу, які за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану, зокрема безробітних та інших незайнятих осіб.

Яку роботу виконують представники “Армії відновлення”, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися