На роботу в комунальне підприємство Харкова запрошують мешканців усіх районів міста

У вакансіях пропонують повний соцпакет та стовідсоткову пільгу на оплату ЖКГ в розмірі.

КП "Харківські теплові мережі" потребує таких фахівців: майстер, старший комірник, комірник, юрисконсульт, електрогазозварник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар з ремонту та обслуговування теплових мереж і котелень, слюсар-сантехнік, стропальник, слюсар-ремонтник.

"ХТМ" пропонує:

- офіційне працевлаштування;

- позмінний графік роботи (12/4/8);

- повний соціальний пакет;

- забезпечення безкоштовним спецодягом та засобами індивідуального захисту;

- пільгу на оплату житлово-комунальних послуг в розмірі 100% (постачання теплової енергії та гарячої води, централізоване водопостачання та водовідведення, вивезення побутових відходів, послуги з утримання будинків і споруд, послуги з управління багатоквартирними будинками).

З приводу працевлаштування звертатися за адресою: вул. Мефодіївська,11 або за тел.: (095) 220-15-87, (095) 409-36-52, (050) 326-33-28, (095) 001-62-14, 758-84-41,758-84-31, 728-11-83.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У громаді на Харківщині змінюється тривалість комендантської години

На території Куп'янської міської територіальної громади змінюється час комендантської години. Відповідне розпорядження за номером 58-в від 29 серпня 2023 року було підписано ТВО начальника Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, інформують "Коментарі. Харків".

"Запровадити на території Куп'янського району з 1 вересня 2023 року до окремого розпорядження комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території Куп'янської міської територіальної громади з 18:00 до 6:00 годин", - йдеться в розпорядженні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися