У Харкові виникли проблеми з працівниками: які вакансії актуальні

Працівникам обіцяють офіційне працевлаштування та отримання пільг на оплату деяких ЖКП

КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу працівників у Київському районі. Зокрема, актуальні вакансії майстра дільниці №1 та начальника дільниці №2. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Крім того, дільниці №1 та 2 (центральні вулиці міста) та №10 (П'ятихатки) потребують робітників (без шкідливих звичок) з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями.

Серед умов на компідприємстві зазначили, що пропонують офіційне працевлаштування. Також співробітники отримають пільги зі сплати комунальних послуг - на вивезення сміття, холодне та гаряче водопостачання, каналізацію, експлуатаційні витрати та опалення (з розрахунку на 21 кв. м житлової площі).

За додатковою інформацією можна звертатися за телефонами:

- щодо працевлаштування на посаду начальника дільниці №2 - (050) 401-51-98;

- щодо працевлаштування на посаду майстра або робітника з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями: дільниця №1 - (050) 301-89-63; дільниця №2 - (050) 301-89-73; дільниця №10 - (050) 301-90-87.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують ремонтувати дитячі майданчики та прибирати прибудинкові території

У Холодногірському районі продовжуються роботи з відновлення дитячих майданчиків. Зокрема, спеціалісти КП “Харківспецбуд” ремонтують та фарбують елементи майданчиків на вулицях Чоботарській та Волонтерській.

У понеділок, 4 вересня, на прибудинкових територіях Основ'янського району наводили лад 146 працівників КП “Харківблагоустрій”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися