У Харкові відкрито дві вакансії – що пропонують

Поліцією Харківщини оголошено конкурс на вакантні посади

З 29 вересня наказом ГУНП в Харківській області від 27.09.2023 наказ № 1880 розпочато конкурс на інспекторів та поліцейських до підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення для укомплекторання міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Прийом документів триватиме до 09.10.2023.

Заповнити онлайн-анкету та ознайомитися із умовами та термінами етапів конкурсу, вакантними посадами всі бажаючі можуть на офіційному сайті ГУНП в Харківській області за посиланнями:

Подати анкету на участь в конкурсі на вакансію інспектора в місті Харків.

Подати анкету на участь в конкурсі на вакансію поліцейський в місті Харків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголошено реєстрацію на отримання дров

Благодійний фонд "Карітас" проводить реєстрацію на отримання твердого палива (дров)

З метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрацію мали розпочати 2 жовтня, проте через загрозу обстрілів її було перенесено. Які умови для отримання твердого палива – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися