Робота прибиральницею в Харкові: які вакансії актуальні

Топ-3 вакансії прибиральниці/прибиральника в Харкові

Портал "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості повідомляє про актуальні вакансії та вимоги до кандидатів на посаду прибиральниці в Харкові. За інформацією служби, актуальні наступні вакансії: 

  • прибиральник території (зарплата 10000 грн) - основні функції - проведення прибирання та санітарного очищення території кладовища, копання могили. Шукають кандидатів без шкідливих звичок. Місце проведення робіт - Жихар. Звертатися до фахівця центру зайнятості Гарбуз Наталії Миколаївни, (098) 86-85-001 (Харківська філія),

  • прибиральник території (8000 грн). Зазначено, що вакансія для осіб з інвалідністю. 0,25 ставки. Серед основних функцій - підмітання тротуарів, заасфальтованої частини території, очищення від снігу, льоду доріжок та посипання їх піском. Очищення урн від сміття. Полив клумб та зелених насаджень. Прочистка канавок для стоку води. Звертатися до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, (Харківська філія),

  • прибиральник службових приміщень (зарплата 8000 грн). Для осіб з інвалідністю. 0,25 ставки. Серед обов'язків працівника - витирання пилу з вікон, стін та стелі, підмітання вручну підлоги, сходів, вологе прибирання офісного приміщення. Також потрібно прибирати сміття з приміщень, дезінфікувати туалети, готувати мийних та дезінфікуючих розчинів. Потреба - 4 вакансії. Звертатися до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, (Харківська філія).

Ознайомитися з іншими вакансіями на посаду прибиральниці/прибиральника в Харкові та з вимогами до кандидатів можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про типові ознаки шахрайства при працевлаштуванні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися