Харків’ян запрошують на роботу: пропонують гідну оплату праці та пільги на оплату послуг ЖКГ

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» запрошує на роботу

У рамках ярмарку вакансій Харківського обласного центру зайнятості, який відбудеться 9 листопада, КП "КВПВ" подало пропозиції щодо працевлаштування працівників за різними спеціальностями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Підприємство запрошує охочих на вакансії водіїв автотранспортних засобів з вивезення побутових відходів, самоскидів з краном-маніпулятором, телескопічного навантажувача та трактора.

Серед вимог до кандидатів:

- досвід безаварійної роботи на аналогічній техніці;

- знання технічних особливостей автотехніки;

- наявність водійських категорій С для водіїв автотранспортних засобів з вивезення побутових відходів та самоскида з краном-маніпулятором, посвідчення тракториста-машиніста категорії А1, А2 та/або водія автонавантажувача (5, 6 розряди) для водія навантажувача, а також категорії тракториста-машиніста А1, А2 для тракториста.

"Ми зацікавлені в залученні досвідчених водіїв з навичками управління складною великогабаритною спецтехнікою, які розуміють соціальну значущість своєї роботи", – зазначив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

Співробітникам гарантують офіційне працевлаштування, гідну оплату праці, гнучкий графік роботи, сприятливу атмосферу в колективі, пільги на послуги ЖКГ. Іногороднім надається безкоштовне житло.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за тел.: (057) 760-72-77.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Не всі Пункти Незламності Харківщини можна побачити на карті: подробиці

Наразі в Харківській області до роботи підготовлено 936 Пунктів Незламності: 912 пунктів уже розгорнули, ще 24 – в резерві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту цивільного захисту ХОВА.

Пункти Незламності розгорнуто військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування, підрозділами ГУ ДСНС України у Харківській області, на базі залізничних вокзалів та об’єктів відповідального бізнесу.

"З 20 жовтня громадяни можуть отримати інформацію про місце розташування та режим роботи Пунктів Незламності у мобільному застосунку "Дія". Проте з міркувань безпеки не всі пункти на території області висвітлені на інтерактивній мапі, їх адреси та розташування можна також дізнатися в органах місцевого самоврядування", – повідомляють у Департаменті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися