Харківська область залишається лідером: подробиці

У Харкові та області реалізують проєкт “Армія відновлення”

Харківська область тримає першість серед регіонів у реалізації проєкту “Армія відновлення”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію директора Харківського обласного центру зайнятості Олександра Котукова. 

У рамках реалізації проєкту “Армія відновлення” служба зайнятості видала 15,2 тисячі направлень безробітних до виконання суспільно корисних робіт. На оплату праці спрямовано 115,5 млн грн коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Також на громадські та інші роботи тимчасового характеру здійснено 5129 направлень. 

За словами директора, це найвищі показники серед регіонів України.

Також шляхом професійного навчання 2474 безробітних підвищили свою конкурентоспроможність на ринку праці. Люди, які не зареєстровані у службі зайнятості як безробітні, мали змогу опанувати новий фах чи підвищити кваліфікацію шляхом отримання ваучера на навчання. До цієї програми долучилися 1504 харків'ян та мешканців області. “Це 1 місце по Україні”, - наголосив Олександр Котуков.

А з листопада обласна служба зайнятості розпочала проведення виїзної інформаційно-роз’яснювальної кампанії з питань зайнятості у віддалені населені пункти регіону із залученням пересувного мобільного центру зайнятості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальні підприємства Харкова запрошують на роботу. Про актуальні вакансії повідомили в КП “Харківський метрополітен” та КП “Харківблагоустрій”.

Детальніше про умови працевлаштування можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися