У Харківській області міська рада запрошує на роботу: актуальні вакансії

Кандидати на вакансії повинні володіти державною мовою

У Люботинській міській раді повідомили про наявність вакансій в апараті, пишуть "Коментарі. Харків".

У виконавчому комітеті Люботинської міської ради наявна вакантна посада головного спеціаліста відділу з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра. Досвід роботи з комп’ютерними програмами, володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування не менше 1 року.

Виконавчий комітет Люботинської міської ради інформує про наявність  вакантної  посади  головного спеціаліста служби у справах дітей.

Вимоги: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра. Досвід роботи з комп’ютерними програмами, володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування не менше 1 року

“Для довідок звертатися до виконавчого комітету Люботинської міської ради за адресою: м.Люботин, вул. Слобожанська, 26, тел. 7 41-34-18 (відділ з питань кадрової роботи, нагород та охорони праці)”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська міська філія “Газмережі” запрошує на роботу слюсарів з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві.

Працівники отримають:  повний соціальний пакет; бронювання військовозобов’язаних після працевлаштування;  стабільну оплату праці;  безкоштовне навчання за професією слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві. Графік роботи: графік змінності доба через три.

Детальніше про умови працевлаштування читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися