На підприємство Харкова запрошують працівників: які вимоги

Комунальне підприємство “Харківблагоустрій” запрошує на роботу

КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу й пропонує офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці, пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП.

Підприємство шукає:

інженера у відділ з санітарного утримання, благоустрою та інформаційного забезпечення;

майстрів у Індустріальний, Київський, Холодногірський та Основ’янський райони.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, досвід роботи за фахом, впевнений користувач ПК.

Також підприємство запрошує у свою команду робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями (вакансії є у кожному районі міста).

Дізнатися більше інформації щодо вакансій можна за номером (066) 800-20-28 (пн-пт 9:00-16:00).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.

Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися