Боксер із Харкова виграв Чемпіонат світу з боксу серед молоді (ФОТО)

Харківські боксери стали лідерами міжнародного змагання

У Польщі харківський боксер Ілля Тогобицький переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради.

Зазначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково переміг свого суперника з Вірменії у ваговій категорії 75 кг.

Ще один харків'янин Руслан Цікало (вагова категорія 52 кг) виборов дві перемоги на чемпіонаті і в наступному бою буде боксувати за вихід у півфінал. Там Руслан змагатиметься із жителем Киргизстану.

tjiohG-B4Jw4EB6jos72Si4CG.jpg

Нагадаємо, усього в складі збірної України виступають чотири харківських боксери: Дмитро Пащенко (вагова категорія 49 кг, закінчив виступи на ЧС), Руслан Цікало (вагова категорія 52 кг), Ілля Тогобицький (вагова категорія 75 кг) і Микита Горбатенко (вагова категорія 91 кг).

Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ученицю Харківської дитячої школи мистецтв №3 Яну Магей, яка виграла Міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia". Вона номінувалася на премію "Арфа" і отримала перше місце за блискуче виконання творів американських композиторів-арфісток Сьюзанн Макдоналд і Джейн Вейденсоул.

Разом із харків'янкою змагалися 75 арфістів із 10 країн світу: Китаю, США, Великобританії, Канади, Італії, України, Польщі, Естонії, Росії, Угорщини.

Журі представляли такі провідні арфістки: Кохару Андоріан (Софія, Болгарія), Мілена Станісік (Белград, Сербія), Лариса Клевцова (Харків, Україна), Марина Смирнова (Санкт-Петербург, Росія). Конкурс відбувся за підтримки Асоціації педагогів музичних установ Сербії і центру "MIR Production".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися