«Металіст 1925» обіграв «Мінай» у матчі четвертого туру УПЛ

Перемога стала можливою завдяки голу Владислава Дмитренка

Харківський "Металіст 1925" виграв перший матч цього сезону УПЛ із рахунком 1:0. Його противником був закарпатський "Мінай".

Матч відбувся на стадіоні "Лівий Берег" поблизу Києва. Гру судив Клім Заброда, для якого цей матч став першим в УПЛ у статусі головного арбітра.

Почали команди досить рівно. Гра відбувалася більше у центрі поля. Незважаючи на те, що перший момент був у "Мінаю", харків'яни поступово таки прибрали ініціативу, і ближче до закінчення тайму почали виходити до воріт закарпатців. Однак у голи це не реалізувалося.

На початку другого тайму команди обмінялися ударами у площину, які, втім, голів не принесли. Захопившись атакою, харків'яни ледь не пропустили вихід на ворота Вишневського.

Але, потім, на 70-й хвилині у штрафному майданчику "Міная" виникла пожежа, під час якої Владислав Дмитренко зумів заштовхнути м'яч повз воротаря закарпатського клубу Бандури. Це перша перемога "Металіста 1925" цього сезону.

Як пояснив в.о. головного тренера харківського клубу Едмар, цей результат - результат серйозного вивчення гри супротивника і назвав перемогу "маленьким святом".

Державна установа "Харків-Арена" оголосила торги з пошуку орендодавців на частину стадіону "Металіст" . До весни 2023 року подібні аукціони не проводилися. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо із сайту "Прозорро. Продажі", інформують "Коментарі. Харків". Йдеться про передачу в оренду через аукціон нежитлових приміщень третього поверху Північної трибуни стадіону "Металіст" загальною площею 339,9 кв. Так, орендарів шукають на приміщення холу №9 (26,5 кв.м.), №27 (13,3 кв.м.), №28 (28,8 кв.м.), десяти кабінетів, двох коридорів, підсобних приміщень, серверних та санвузлів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися