У Харкові вперше провели подію до Дня міста: подробиці

Турнір «Дитячі мрії» провели до Дня міста у Харкові.

Фінал дитячого турніру з футболу, присвячений Дню міста Харкова, відбувся 20 серпня на стадіоні "Нова Баварія". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, переможцем стала команда "Металіст 1925", друге місце посів "Металіст", третє - Харківський професійний коледж спорту, четверте - команда Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13.

Також організатори турніру визначили найкращого голкіпера, захисника, півзахисника, нападника та MVP змагань. Ними стали, відповідно, Денис Книшенко, Ярослав Санін, Платон Федяй, Костянтин Іщенко та Кирило Страхов.

Нагадаємо, турнір "Дитячі мрії" проходив у Харкові вперше. У ньому взяли участь 10 команд із гравцями 2009-2010 років народження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 21 серпня: окупанти штурмують населений пункт

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Варварівка, Бударки, Землянки та Комісарове  Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару західніше Миколаївки. Вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти: Тополі, Масютівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

У Харкові комунальники створюють красу у дворах (ФОТО)

Комунальні служби прикрашають квітниками прибудинкові території у Харкові

Щодня близько 1,6 тис. робітників КП "Харківблагоустрій" прибирають прибудинкові території, доглядають за зеленими насадженнями, поливають квіти та косять траву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які саме роботи виконуються у дворах Харкова – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися