Харківський гравець збірної по футболу заразився COVID-19

Матч між українською і французькою збірними повинен відбутися сьогодні, 7 жовтня

У футболіста з Краснограда (Харківська область) Андрія Луніна, який виступає за національну збірну України з футболу, виявили COVID-19. Хвороба поставила під питання виїзний матч української збірної. Про це повідомили в Українській асоціації футболу.
"Маємо деякі ускладнення, позитивний тест здали Андрій Лунін, Юрій Паньків та Лбомір Тошич. За правилами французької федерації футболу і законами Франції, вони йдуть на ізоляцію і ми будемо думати, як доставити їх додому. Всі інші гравці готуються до матчу, будуть тренуватися. Ніяких ускладнень в цьому сенсі поки немає, підготовка йде в штатному режимі", - розповів лікар збірної України Максим Бецков в коментарі YouTube-каналі УАФ.
У решти гравців і персоналу результати тестів на коронавірус виявилися негативними. В Українській асоціації футболу відзначили, що Лунін, Паньків та Тошич самоізолювались в готельних номерах "Hyatt Regency Chantilly", де зупинилася вся збірна. Решта гравців і тренерів готуються до передматчевого тренування на стадіоні в північному передмісті Парижу Сен-Дені "Стад де Франс".
Відзначимо, в українській національній збірній з футболу зараз залишається один голкіпер - Георгій Бущан. Матч між українською і французькою збірними повинен відбутися сьогодні, 7 жовтня.
Читайте також: У Харківській області зафіксовано два антирекорди по коронавірусу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися