У Харкові "Шахтар" зіграє з командою з Німеччини

"Гірники" дізналися свого суперника в 1/8 фіналу Ліги Європи

У Харкові футбольна команда "Шахтар" зіграє з командою з Німеччини. Відзначається, що в 1/8 фіналу Ліги Європи "гірники" зіграють з німецьким "Вольфсбургом". Відомо, що матч відбудеться 19 березня на стадіоні "Металіст" в Харкові.

Примітно, що результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи стали відомі вчора, 28 лютого. Так, 12 березня "Шахтар" зустрінеться з командою-суперником в Німеччині, а 19 березня команди зіграють в Україні.

Наставник німецького клубу Олівер Ґласнер так прокоментував результат жеребкування: "Шахтар" - команда з Ліги чемпіонів з великим міжнародним досвідом. Це складне завдання".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові ветерани АТО/ОНС і люди з інвалідністю виступлять на традиційних змаганнях з кроссфіту "Ігри Героїв". Так, в Харківську область з'їдуться 15 спортсменів з різних регіонів України. Всі вони раніше воювали на фронті, отримали травми, але, за словами організаторів, хочуть на особистому прикладі показати, що люди з інвалідністю повинні жити повноцінним життям. Відомо, що змагання пройдуть 1 березня в клубі YOD на вулиці Клочківській.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися