У Харкові на стадіон та футбольний клуб "Металіст" витратять 163 мільйони гривень: що побудують

Фанатам "Металісту", окрім оновленого стадіону, обіцяють нову атрибутику

Першим етапом реконструкції переданого у комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. Зараз розпочато відновлення чотирнадцяти ігрових полів. Про це повідомляє KharkivSportCity.

На ремонт території ДЮФА за планом мають витратити 53 мільйони гривень, за ці кошти замінять покриття, встановлять новітні камери відеоспостереження та додаткове обладнання. Вже зараз на дитячій території демонтували велике поле, яке було у жахливому стані, зняли покриття з маленьких полів, прибрали огорожі та застарілу систему освітлення.

На черзі - проведення ремонту у головній будівлі ДЮФА.

Паралельно ведуться роботи на трибунах стадіону. У VIP-секторі, та на Західній і Північній трибунах планується оновити обладнання та зробити додатковий ремонт. На це буде витрачено 70 мільйонів гривень. Вже зараз з VIP-трибуни зняли килимове покриття, демонтували освітлення та прилади для зони WIFI.

Решту виділених коштів планують вкласти у розвиток мережі магазинів Metalist Fanstore. Там продаватимуть оригінальну офіційну символіку клубу. Її обіцяють урізноманітити, а магазини обладнати за сучасними тенденціями у відповідному стилі.

Фанатам "Металісту" обіцяють, що перший магазин відкриють вже 1 липня на його старому місці - на Південній трибуні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що уся інфраструктура та об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної в комунальну власність. Рішення про його передачу було прийняте 10 червня, і одразу ж після цього на об'єкті розпочалася реконструкція.



Антибандит

15 червня 2021, 17:24

Странно, Откуда такая ретивость у Ярика? Что денег накопил много?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися