Харків’яни готуються до Європейської події

Вже 21 червня розпочнеться подія Європейського масштабу, де Україну представлятимуть також в харків’яни.

З 21 червня по 2 липня в Польщі відбудуться III Європейські ігри, за медалі яких в складі збірної України боротимуться 24 представника Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

На Ігри їдуть 263 українські спортсмени та спортсменки. Це на 65 спортсменів більше, ніж на попередніх. Вони візьмуть участь у 27 з 30 представлених дисциплін.

Харків’яни будуть змагатися в дев’яти видах спорту:

- Артистичне плавання - Владислава Алексіїва, Марина Алексіїва, Марта Фєдіна, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Анастасія Шмоніна, Олеся Дерев'янченко, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Валерія Тищенко та Марія Хованська.

- Бадмінтон - Гліб Бекетов, Михайло Махновський, Поліна Бугрова, Єлизавета Жарка, Марія Столяренко.

- Бокс - Ярослав Харциз.

- Брейкінг - Анна Пономаренко.

- Велосипедний спорт (маунтенбайк) - Олександр Коняєв.

- Легка атлетика - Ярослав Ісаченков та Ірина Нерубальщук.

- Таїландський бокс Муей Тай - Єгор Скуріхін.

- Теніс настільний – Ганна Гапонова.

- Тхеквондо (ВТФ) - Андрій Чумаченко.

Крім цих видів українці змагатимуться за медалі в стрибках у воду, веслуванні на байдарках і каное та веслувальному слаломі, фехтуванні, кульовій та стендовій стрільбі, скелелазінні, дзюдо, велоспорту ВМХ, триатлоні, сучасному п’ятиборстві, стрільбі з лука, баскетболу 3х3, стрибках на лижах з трампліну, пляжному футболі, кікбоксингу, карате та текболі.

Змагання у 19 олімпійських дисциплінах стануть частиною кваліфікаційного відбору на Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

Нагадаємо, що на минулих Європейських іграх, які відбулися у 2019 році в Мінську, українські спортсмени здобули 16 золотих, 17 срібних та 18 бронзових нагород. Медалями відзначилися і харків’яни. Боксер Микола Буценко завоював "срібло" у ваговій категорії до 56 кг, а легкоатлет Богдан Бондаренко здобув "золото" в командних змаганнях та бронзу в стрибках у висоту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перевіряють прибудинкові території: що виявили

У місті перевіряють санітарний стан прибудинкових територій багатоповерхівок.

Комісія КП "Харківблагоустрій" разом з представниками Департаменту ЖКГ та КП "Жилкомсервіс" продовжує перевіряти санітарний стан прибудинкових територій.

Цього тижня перевіряли Салтівський район – дільниці №4 (вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Валентинівська), №5 (пр. Ювілейний, пр. Тракторобудівників), №6 (Салтівське шосе, вул. Плоходька, пр. Ювілейний), №8 (вул. Героїв Праці).

Підсумки обстеження – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися