Юні плавчині з Харкова зайняли призове місце на змаганнях у Європі

Це вже друга медаль харківських спортсменок на чемпіонаті Європи з артистичного плавання серед юніорів

Дві спортсменки з Харкова посіли друге місце на чемпіонаті Європи з артистичного плавання серед юніорів. Про це повідомили у Федерації України із синхронного плавання, передають "Коментарі".

Амелія Волинська та Аліса Кулик виступали на змаганні у дуеті. За свою технічну програму українки здобули 215,2133 бали. Це дозволило їм здобути срібну медаль на чемпіонаті.

Крім того, раніше на цих же змаганнях вони здобули бронзову медаль за довільний дует.

Президент федерації Ігор Лисов привітав юних спортсменок із двома медалями чемпіонату та побажав їм подальших успіхів у кар'єрі.

Як раніше писали "Коментарі", 24 червня на ІІІ Європейських іграх, що проходили у Польщі, збірна України з артистичного плавання посіла друге місце в акробатичній групі . У команді були лише спортсменки з Харківської області: Марина Алексєєва, Марта Федіна, Вероніка Гришко, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко. Дівчата здобули від суддів 208,9800 балів. Перше місце на цьому змаганні посіла команда Франції, які випередили українок майже на 6 балів.

То була перша нагорода харківських спортсменів на цих Європейських іграх. Загалом за весь час проведення змагань українці отримали там уже п'ять золотих, чотири срібні та три бронсові нагороди. Загалом медальний залік наші спортсмени посідають четверте місце.

А наприкінці липня у Харкові пройшли змагання та майстер-клас з воркауту . У змаганнях брали участь і дівчата, і юнаки різного віку. Кращих визначили у вправах берпі, підйом з переворотом, віджимання від підлоги та інших.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися