Харків'яни здобули дві нагороди на Першості України

Спортсмени з Харківщини здобули дві бронзові нагороди на всеукраїнських змаганнях з велоспорту

Чергова серія національних змагань з велоспорту на шосе з 1 по 3 вересня відбулося у місті Яворів Львівської області. Найкращі шосейники країни розіграли нагороди серед юнаків та дівчат чемпіоната України в командній гонці, третього (фінального) етапу чемпіонату України в гонці критеріум та Всеукраїнських змагань у груповій гонці. Харківські учасники краще проявили себе у чемпіонаті країни в командній гонці, здобувши дві бронзові нагороди. 

Результати спортсменів з Харківщини: 

Чемпіонат України у командній гонці:  

Дівчата, 25 км 

- 3 місце – Кіра Дубініна, Марина Романенко, Карина Кононенко у складі об’єднаної команди разом з львів’янкою Вірою Шевченко.  

- 5 місце – Катерина Остапенко у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Полтавської областей. 

Юнаки, 25 км 

- 5 місце – Роман Циркунов у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменами з Житомирської та Вінницької областей. 

Мол дівчата, 15 км 

- 3 місце – Вікторія Кононенко, Ярослава Стецюк у складі об’єднаної команди разом із двома спортсменками з Миколаївської та Полтавської областей.  

- 4 місце – Маргарита Котова у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Житомирської областей.  

ЧУ у гонці критеріум (3 етап):

Юнаки 

- 4 місце – Роман Циркунов

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про завоювання харків'янами 18 нагород на Чемпіонаті Європи. Континентальна першість серед дорослих, юнаків та юніорів у дисципліні бойове двоєборство відбулася 4-27 серпня у польському Дзержонюві. Показували свою майстерність у стрільбі та всестильовому бої спортсмени з 12 країн Європи. Харків у складі збірної України на змаганнях представляли 15 атлетів, які спільними зусиллями вибороли 18 медалей.  Призери та чемпіони Європи серед дорослих:  - Віталій Волинець (Б-2 до 100 кг – 1 місце) - Тарас Рукавець (Б-2 до 80 кг – 3 місце) - Данііл Касатонов (Б-2 до 65 кг – 2 місце) - Дмитро Юрков (Б-3 до 65 кг – 1 місце, Б-4 до 65 кг – 2 місце)  - Владислав Якушев (Б-3 до 75 кг – 2 місце, Б-6 msac – 1 місце)  - Денис Попов (Б-1 100 кг+ – 3 місце, Б-2 100 кг+ – 2 місце, Б-3 100 кг+ – 1 місце)  - Віталій Ключник (Б-2 до 45 кг – 2 місце)  Призер Європи серед юніорів:  - Артем Ришковець (Б-1 до 80 кг – 2 місце)  Призери та чемпіони Європи серед юнаків:  - Всеволод Калугін (Б-2 до 45 кг – 2 місце)  - Катерина Першина (Б-1 до 45 кг – 1 місце, Б-6 msac – 2 місце)  - Соф’я Ханікян (Б-2 до 65 кг – 2 місце, Б-6 msac – 1 місце).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися