Харківські фігуристи посідають друге місце на Гран-прі

Марія Пінчук та Микита Погорєлов - другі після першого дня Гран-прі у Стамбулі

Фігуристи Марія Пінчук і Микита Погорєлов з Харкова після першого дня змагань  посідають друге місце поступаючись лише представникам США. Вихованці Галини Чурілової презентували новий ритм-танець на етапі юніорської серії Гран-прі у Стамбулі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію сайту "Трибуна".

Залікові бали після ритм-танця розподілилися наступним чином:

1. Ялі Педерсен – Джеффрі Чен (США) – 63,25

2. Марія Пінчук – Микита Погорєлов (Україна) – 60,63

3. Джулія Ізабелла Паоліно – Андреа Туба (Італія) – 56,67

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківською важкоатлеткою трьох нагород на Чемпіонаті світу. Збірна України здобула перші нагороди на чемпіонаті світу з важкої атлетики у Ер-Ріяді. Нагороди виборола дворазова абсолютна чемпіонка Європи з Харкова Каміла Конотоп. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Національного олімпійського комітету України. 22-річна харків’янка здобула три медалі в олімпійській ваговій категорії до 59 кг: срібло у ривку (106 кг), бронзу у поштовху (130 кг) та стала віцечемпіонкою світу за сумою двоборства з результатом 236 кг, розділивши на п’єдесталі пошани двох представниць Китаю Ло Шіфан (243 кг) і Пей Сіньі (232 кг). До цього у колекції української важкоатлетки була лише одна нагорода світового ґатунку - "мала" бронза у ривку (2022).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття державних нагород харківськими спортсменами. Володимир Зеленський нагородив українських спортсменів за успішні виступи на ІІІ Європейських іграх. Відповідний Указ Президента України було підписано 7 вересня 2023 року. Про це повідомляється на сайті Харківської ОВА. Зокрема до державної нагороди - медалі "За працю і звитягу" були представлені десять спортсменів з Харківської області: - Владиславу Алексіїву — дворазову срібну призерку з синхронного плавання; - Марину Алексіїву — дворазову срібну призерку з синхронного плавання; - Вероніку Гришко — срібну призерку з синхронного плавання; - Дар'ю Мошинську — срібну призерку з плавання синхронного; - Ангеліну Овчиннікову — срібну призерку з синхронного плавання; - Марту Фєдіну — срібну призерку з синхронного плавання; - Валерію Тищенко — срібну призерку з синхронного плавання; - Анастасію Шмоніну — срібну призерку з синхронного плавання; - Єгора Скуріхіна — срібного призера з таїландського боксу Муей Тай; - Анну Пономаренко  — срібну призерку з брейкінгу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися