Харківський спортсмен переміг на Чемпіонаті світу

Юніорські змагання проходили в Токіо

Харківський спортсмен виборов золоту медаль чемпіонату світу з сумо серед юніорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

На шляху до чемпіонського звання у ваговій категорії до 80 кг Нікіта Каневський здолав суперників з Азербайджану, Таїланду, Японії та у фіналі переміг естонського борця. Міжнародні змагання проходили з 6 по 8 жовтня в столиці Японії. 

Загалом українська збірна у Токіо здобула золоту, дві срібні та три бронзові нагороди

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами медалей на чемпіонаті світу з тенісу. Харківські парафехтувальниці виграли дві медалі чемпіонату світу в Італії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". На планетарному форумі, який 3-8 жовтня відбувся в італійському місті Терні, відзначилися Євгенія Бреус і Олена Федота-Ісаєва.  Харківʼянка Олена Федота-Ісаєва стала віцечемпіонкою у жіночій шаблі (категорії В). До срібла в індивідуальних змаганнях Олена додала ще й срібну нагороду в командних жіночих змаганнях у шаблі. Разом з іще однією представницею Харкова Євгенією Бреус (категорія А), Наталією Морквич (категорія А) та Надією Дьолог (категорія В) Федота-Ісаєва поступилася тільки представницям Китаю. Загалом за нагоди ЧС-2023 змагалися представники 34 країн світу. Національну збірну України представили 16 спортсменів, які вибороли одну золоту, три срібні та три бронзові нагороди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися