Харків'яни боротимуться за нагороди на Кубку світу

Перший етап змагань пройде в Канаді

Харківʼяни позмагаються за нагороди Кубку світу з шорт-треку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Міжнародний союз ковзанярів (ISU) опублікував повний список учасників першого етапу Кубка світу 2023/24 з шорт-треку, який пройде в Канаді. До складу команди України увійшли 12 спортсменів, включаючи двох запасних. Половина з них – харківʼяни. 

Чоловіки: Олег Гандей, Данило Федоренко, Тимофій Хохелько, Ростислав Леонтенко, Ярослав Морозов. Запасний: Данило Бергін. 

Жінки: Ксенія Адаменко, Уляна Дуброва, Світлана Репецька, Мирослава Селюкова, Єлизавета Сидьорко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківських спортсменів на першості України. Змагання "Stronger together cup", засновником та організатором якого є перший український чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, відбулися у Києві 7-8 жовтня. На турнірі відзначилися і харківські спортсмени. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". За два змагальні дні на татамі вийшло більше 850 дітей до 14 років з різних куточків країни. Змагались вони у трьох вікових категоріях. Участь у змаганнях взяли і дзюдоїсти з Харкова.  Богдан Заболотний став чемпіоном турніру. Максим Габелюк посів друге місце. А Захар Замай, Артем Довжик, Самір Азізов і Мілана Тихонова виграли бронзові медалі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківського спортсмену на чемпіонаті світу. Харківський спортсмен виборов золоту медаль чемпіонату світу з сумо серед юніорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city". На шляху до чемпіонського звання у ваговій категорії до 80 кг Нікіта Каневський здолав суперників з Азербайджану, Таїланду, Японії та у фіналі переміг естонського борця. Міжнародні змагання проходили з 6 по 8 жовтня в столиці Японії.  Загалом українська збірна у Токіо здобула золоту, дві срібні та три бронзові нагороди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися