У Харкові ветерани АТО і люди з інвалідністю виступлять на "Іграх героїв"

У змаганнях з кроссфіту візьмуть участь спортсмени з різних регіонів України

У Харкові ветерани АТО/ОНС і люди з інвалідністю виступлять на традиційних змаганнях з кроссфиту "Ігри Героїв". Про це у соцмережі Facebook повідомляє благодійний фонд "Харків з тобою".

Так, в Харківську область з'їдуться 15 спортсменів з різних регіонів України. Всі вони раніше воювали на фронті, отримали травми, але, за словами організаторів, хочуть на особистому прикладі показати, що люди з інвалідністю повинні жити повноцінним життям. Відомо, що змагання пройдуть 1 березня в клубі YOD на вулиці Клочківській.

На думку організаторів, головні цілі Ігор - це психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація наших героїв, адаптація людей з інвалідністю, а також реклама спорту серед молоді і слабозахищених верств населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківському ботанічному саду зацвіли рослини. Як повідомила завідувачка відділом квітково-декоративних рослин ботанічного саду Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Тетяна Орлова, першими через аномально теплу зиму почали цвісти шафран і крокуси, представлені в колекції ботсаду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися