Світоліна покинула турнір в Хуахіні після чвертьфіналу

Харків'янка поступилася 84-й ракетці світу з Японії

Вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна поступилася у чвертьфіналі на турнірі в Хуахіні. Варто відзначити, що українка вважалася фаворитом змагань.

Поєдинок тривав менше півтора годин. У першій половині гри харків'янці вдалося взяти чотири гейми, але в кінцевому підсумку Нао Хібіно з Японії досягла успіху. У другому сеті японка 84-я ракетка світу довела матч до перемоги - 6:4, 6:2. Раніше Еліна Світоліна виявилася сильнішою Бібіани Схофс з Нідерландів і Сторм Сандерс з Австралії. Нао Хібіно в півфіналі зіграє проти переможниці пари Ван Цян (Китай) - Леоні Кунг (Швейцарія).

Варто відзначити, що спортсменки вперше зустрілися на корті в 2018 році, тоді харківська тенісистка поступилася японці три очки на поєдинку в Гонконзі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що уродженець Харкова, спортсмен Семен Новіков став чемпіоном Європи з греко-римської боротьби серед чоловіків у ваговій категорії до 87 кілограмів. Відомо, що змагання проходили у столиці Італії. Відзначається, що на шляху до перемоги наш спортсмен здолав чотирьох суперників.



Джерело: https://btu.org.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися