Харківські кадети відзначилися на чемпіонаті України зі стрільби з лука

У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з 10 областей України

З 24 по 27 вересня в Чернігові пройшов Чемпіонат України зі стрільби з лука серед кадетів. Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради, у змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з 10 областей України.

У складі змішаних команд серед кадетів 2003-2005 р.н. чемпіонами змагань стали представники Львівської області, харківські спортсмени - Олександра Арістова і Іван Шестаченко завоювали срібну нагороду.

Серед кадетів 2006 року народження в цьому виді програми київські спортсмени здобули перемогу, харківські спортсмени Ірина Ярмак і Ренат Зарубін, як і їхні старші колеги по команді, посіли друге місце.

В особистій першості серед дівчат 2003-2005 р.н. харківська спортсменка Олександра Арістова стала бронзовим призером змагань, поступившись двом львівським спортсменкам. Юна харків'янка Ірина Ярмак стала чемпіонкою змагань серед дівчат 2006 р.н. і молодших, залишивши позаду спортсменок з Одеси та Черкас.

У командних змаганнях серед юнаків 2003 - 2005 р.н. харківська команда "Харківська - 2" у складі Олександра Жука, Андрія Малаховецького, Дениса Царегородцева стала переможцем змагань і залишила позаду спортсменів з Львівської області.

У командних змаганнях серед дівчат 2003 - 2005 р.н. харківська команда "Харківська - 1" у складі Олександри Аристової, Поліни Звєрєвої, Софії Постельняк стала срібним призером змагань, поступившись спортсменам з Львівської області. У командних змаганнях серед дівчат 2006 р.н. харківська команда "Харківська" в складі Ярослави Буданової, Олександри Пахмутової та Ірини Ярмак також стала срібним призером змагань, поступившись спортсменам з Чернівецької області.

Читайте також: Світоліна виграла 15-й турнір WTA в кар'єрі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися