Спортсменка з Харківщини виборола другу золоту медаль на чемпіонаті світу

Катерина Садурська поставила рекорд у одній з дисциплін на чемпіонаті світу з фрідайвінгу, що проходить у Гондурасі

Харківська спортсменка здобула перемогу 24 серпня під час виступу на міжнародних змаганнях, які в ці дні проходять у Гондурасі. Цього разу їй підкорилася глибина 78 метрів в дисципліні CNF (пірнання з постійною вагою без ласт), що стало також новим рекордом світу.

Нагадаємо, що першу золоту медаль цього чемпіонату Катерина здобула в дисципліні FIM, пірнувши на глибину 97м. Чемпіонат світу проходить з 20 по 27 серпня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про першу золоту медаль Катерини Садурської на чемпіонаті світу з фрідайвінгу. Золоту медаль Катерина Садурська здобула у дисципліні FIM (вільне занурення), а також встановила рекорд України – 97 метрів. Результат суперниці Лінди Паганеллі з Італії харківська спортсменка перевершила на 1 метр. Нагадаємо, що у липні цього року Катерина Садурська встановила світовий рекорд за правилами AIDA у дисципліні пірнання з постійної вагою без ласт. Спортсменка занурилася на глибину 74 метри.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу зварника з Харкова в Чемпіонаті України з лижоролерів. Зварник КП "Харківські теплові мережі" Іван Товкун виборов дві золоті медалі на чемпіонаті України з перегонів на лижеролерах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради. Змагання пройшли серед ветеранів фізичної культури і спорту в місті Ворохта (Івано-Франківська область). Іван Товкун виступив у складі харківської спортивної делегації з 12 осіб. У котельні КП "ХТМ" він працює десять років - зварником і слюсарем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися