У Харкові відбудеться традиційний Велодень

У минулі роки захід збирав більше 10 тисяч велосипедистів

Харків'ян запрошують на традиційний харківський Велодень, який відбудеться в цьому році 20 вересня.

Як розповіли в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту о 10:00 на пл. Свободи почнеться традиційний флеш-моб учасників. Старт велопробігу заплановано на 11:00. Велоколона парадом проїде по проспекту Науки і далі за маршрутом.

У цьому році на Велодні переважатиме Олімпійська тематика, а в самому заході візьмуть участь харківські олімпійці.

Також в рамках заїзду буде визначено володаря найяскравішої захисної маски. Крім флеш-мобу і велопараду, всі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші призів, погуляти по ярмарку і підкріпитися на фуд-корті. Для дітей буде організовано ігрові та вело-зони.

Відзначається, що маршрут протяжністю в 7,5 км буде повністю дублювати торішній:

пл. Свободи (від пам'ятника козаку Харько) - пр. Науки - розворот на перехресті з вул. Отакара Яроша - пр. Науки до вул. Новгородської - вул. Новгородська - вул. Динамівська - в'їзд Трінклера - вул. Весніна - вул. Сумська - вул. Ярослава Мудрого - вул. Алчевських - вул. Чернишевська - вул. Скрипника - вул. Сумська - пл. Свободи.

Відзначимо, що Велодень - це масштабний соціально-спортивний проект, який проходить в Харкові з 2006 року, популяризує здоровий спосіб життя і пропагує безпеку та взаємоповагу до всіх учасників дорожнього руху.


Читайте також: Харківські велосипедисти стали призерами чемпіонату України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися