Міша Крупін потрапив у скандал в Одесі – співак заявив про припинення кар’єри

Соліст гурту «Корупція» харків’янин Міша Крупін потрапив у скандал в Одесі

Ввечері 18 жовтня лідер групи "Корупція" Міша Крупін провів акустичний концерт в ресторані Reef. А вже зранку він опублікував на своїй інстаграм-сторінці заяву про можливе тимчасове припинення музикальної кар’єри. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відео у соцмережах.

Причиною заяви Крупіна стало те, що в Одесі Михайло виступав у нетверезому стані. В соцмережах вже з'явилися відео, на яких музикант, хитаючись, звертається до своєї публіки.

Вже зранку співак виклав відео з вибаченням.

"Я хотів вибачитись перед одеситами, слухачами, які прийшли до ресторану Ріф, і перед рестораном, який дозволив мені зробити благодійний концерт. Але я вийшов в такому стані, якому не можна виходити професійному музиканту. Мені дуже сильно соромно. Скоріш за все я на деякий час свою кар’єру музичну буду припиняти. Ще раз вибачте мене будь ласка. Ви ніколи мене не побачите на сцені в такому стані", - наголосив Крупін.

Концерт в Одесі був проведений з метою зібрати кошти на придбання автомобіля бійцям ЗСУ, які воюють на Донбасі. "Вхід – донат! Одеса, приходьте всі, хто може!" - йшлось в оголошенні. 

Нагадаємо, музикант Міша Крупін родом з Харкова. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, співак, у репертуарі якого були виключно пісні російською, перейшов на українську мову. Музикант проводить благодійні концерти для допомоги ЗСУ, виступає на деокупованих територіях, дає концерти для військових та правоохоронців. Відомий, зокрема, хітами "В нашому місті", "Фам фаталь", "Білгород", "Палає" та ін..

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

По Харкову знову використали Іскандер – росіяни атакували Індустріальний район. Про це повідомив начальник Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

"Одна жінка поранена в результаті ракетного удару по Харкову. Ворог знову поцілив в житлову забудову. На місці влучання – півтораметрова вирва поблизу будинку.  Також пошкоджені стовпи ліній електропередач та проїжджа частина. Слідчі, криміналісти та вибухотехніки вже працюють на місці, вилучили уламки ракети комплексу 9М723", – зазначив головний слідчий області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися