Активісти вимагають не пускати Гену Букіна у Харків на гастролі

Активісти готують звернення до СБУ та прикордонної служби з вимогою не пускати в Україну російського актора Віктора Логінова

У лютому до Харкова на гастролі зібрався ще один російський актор, якого раніше помітили у анексованому Криму. Про це повідомляє ГО "Світанок" на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Йдеться про російського актора Віктора Логінова, який прославився роллю Гени Букіна у сіткомі "Щасливі разом". Його візит до Харкова заплановано на 6 лютого. Він має зіграти у виставі "Татусі", яка анонсована у Харківському театрі Шевченка. Квитки на виставу за участю актора продають також у Полтаві та Одесі.

Активісти, повідомляють, що актор  у 2018 році мав виступ в окупованому Севастополі, тому його не можна пускати в Україну. Крім того, збираються нести відповідні звернення до СБУ та державної прикордонної служби України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові скасували виставу за участю російського актора Марата Башарова. Його не впустили в Україну через те що він незаконно відвідував окуповану територію Криму. Інших акторів, які були разом з Башаровим, теж завернули на кордоні, оскільки вони не змогли пояснити доцільності та мети свого перебування в Україні. Потрапити на територію України росіяни намагалися в аеропорту Запоріжжя, прилетівши рейсом з Варшави.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися